Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Cum să îti surprinzi iubita de Valentine's Day, chiar dacă esti departe de ea?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Nu este un lucru ușor să menții o relație romantică de la distanță. Chiar dacă geografia vă desparte, până la urmă ceea ce contează cel mai mult este legatura sentimentală dintre voi și nu depărtarea fizică. Chiar dacă iubita ta locuiește în alt oraș sau tu ești plecat în altă țară, rămân o sumedenie de moduri de a surprinde persoana iubită de Valentine's Day. 

 

Noi ne-am gândit că cel mai bine ar fi mizezi pe clasic. Este metoda cea mai potrivită pentru tine, dacă nu poți fi alături de ea fizic de Valentine's Day. Adică să comanzi de la o florărie online o livrare surpriză de flori la locul ei de muncă sau acasă.

 

Atunci când vrei să îi trimiți un buchet de flori la birou, surpriza va fi mai mare, întrucât la ea vor asista și colegii ei de muncă care vor chicoti și o vor invidia. Noi îi vom livra buchetul de flori personal la ea în birou și doar în cazul în care nu o vom putea găsi așa, vom încerca să o contactăm telefonic pentru a putea face livrarea. La birou îi poți trimite un buchet mare de trandafiri ca să fii sigur că o impresionezi. Noi îți mai propunem și o modalitate mai practică pentru ea de a se bucura de flori: cutii cu flori proaspete sau cupole de trandafiri criogenați, pe care le poate lăsa la birou sau le poate transporta foarte ușor. Desigur, noi îți recomandăm să însoțești buchetul de flori sau cadoul floral cu ceva dulce, precum o cutie de ciocolată fină. 

 

Spre deosebire de livrarea la locul de muncă, dacă vrei să îi trimiți flori la domiciliu, îi vei face o declarație de dragoste mai intimă. De asemenea, acasă ai putea să completezi cadoul floral cu un tort delicios în formă de inimă sau cu o sticlă de șampanie exclusivistă pe care să o consumați voi doi mai târziu când vă veți reuni. 

 

Indiferent dacă vrei să îi faci o declarație publică de dragoste la birou sau una mai intimă acasă, ceea ce va conta pentru ea este atenția pe care i-ai acordat-o si faptul că ai depus atâta efort ca să îi spui că te gândești la ea și că o iubești. 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica