Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Instructiuni de pastrare a trandafirilor criogenati

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Denumirea corecta a lor ar fi trandafiri conservati, pentru ca ei pot ca sa tina pana la 25 de ani daca sunt tratati corespunzator si se urmeaza instructiunile de pastrare de mai jos. In acceptiunea generala, ei sunt mai cunoscuti ca si trandafiri criogenati, referindu-se la modul lor de a fi obtinuti, insa mai poarta si denumirea de trandafiri nemuritori, facand aluzie la cupola de sticla cu trandafirul nemuritor din filmul "Frumoasa si bestia". 

 

Fie ca primesti un cadou de trandafiri criogenati in cupola de sticla, sub forma unui aranjament sau trandafiri criogenati cu tulpina lunga, toti vor putea ca sa fie pastrati mult timp de acum incolo, daca urmezi niste reguli simple. Iata-le mai jos:

 

1. Fereste-i de umezeala si de un mediu umed, cum ar fi baia sau bucataria. Umezeala este mediul cel mai neprietenos cu trandafirii criogenati, intrucat, prin modul lor de a fi obtinuti, li s-a extras apa din ei, astfel ca ei prefera un mediu uscat. De aceea,

 

2. Nu trebuie udati sau stropiti cu apa. Desi sunt trandafiri naturali la origine, in acest stadiu al lor de conservare nu au nevoie de apa, deci nu îi uda. 

 

3. Fereste-i de bataia directa a soarelui si nu îi lasa in soare timp indelungat, altminteri isi vor pierde din aspectul robust, iar petalele lor vor fi mai moi. Nu aseza cupola cu trandafirul criogenat langa fereastra pe unde intra lumina puternica a soarelui, pentru ca aerul dinauntrul cupolei se va incalzi excesiv si va dauna trandafirului criogenat.

 

4. Nu îi tine nici un bataia directa a aerului conditionat. Desi sunt criogenati, ei prefera doar mediul uscat la temperatura camerei. 

 

5. Nu aplica parfum peste ei pentru a le da un miros. Desi pare tentant, nu face asta. Petalele trandafirilor criogenati sunt la fel de delicate ca a celor naturali si sunt biodegradabile. Aplicarea unor substante straine doar le va dauna.

 

6. Nu supune trandafirul criogenat la socuri, nu îl scutura pentru a-si pastra aspectul robust.

 

7. Nu in ultimul rand, fereste-i de praf pentru ca ei au culori aprinse, astfel aspectul lor viu va disparea. De aceea, se recomanda ca trandafirii criogenati sa vina in cupola de sticla, fiind astfel feriti de depunerea prafului. Chiar daca se depune praful pe ei, ia o periuta fina din par natural si sterge-i cu grija. 

 

Toate aceste intructiuni simple vor fi atasate fiecarei comenzi de trandafiri criogenati, astfel ca nu va trebui sa explici tu persoanei iubite cum sa aiba grija de ei. 

 

Mai jos iti prezentam cateva idei de cadouri care contin un aranjament de trandafir criogenat. Le gasesti accesand meniul principal in sectiunea Cadouri -> Cos cu vin si dulciuri si Cadouri -> Cosuri cadou pentru barbati

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica