Livrare rapidă în aceeași zi sau alege data și ora livrării.

Cum menții vie o relație la distanță?

Cum menții vie o relație la distanță?
Relațiile la distanță sunt provocatoare. Ele pot fi bune pentru tine din punctul de vedere al carierei sau al banilor pe care îi câștigi, dar nu poți nega faptul că în comunicarea cu persoana iubită întâlnești în fiecare zi dificultăți. Uneori simți chiar că video call-urile pe whatsapp nu sunt de ajuns. Nimic nu poate să suplinească apropierea fizică dintre voi. Dar nu-ți face griji, că veți trece și peste asta.

Dar pentru a menține relația la distanță este foarte important ca să te implici 100% și să înțelegi că perioada cât ești plecat nu este o pauză de la a ține vie legătura dintre voi, ci mai degrabă încearcă, chiar dacă ești departe de ea, să iei parte la toate momentele importante care i se întâmplă acum. Chiar dacă ești departe de ea, nu este un motiv ca să lipsești din viața ei la bine și la greu. Fii alături de ea trup și suflet.

Cea mai bună modalitate de a fi lângă ea și în aceste momente sunt florile. Chiar dacă ți se pare un clișeu, prin simbolismul lor și prin emoțiile pe care le trezesc, florile au pur și simplu această capacitate de a-i face simțită prezența ta lângă ea. Mai ales atunci când sosesc în deplină discreție ca o surpriză. Imaginează-ți că are o zi de muncă grea la birou sau poate acasă. Florile trimise de tine printr-un serviciu de livrare de flori îi vor veni ca un pansament pe suflet. Cui nu i-ar plăcea să deschidă ușa și să fie surprinsă cu un buchet frumos de flori? Sau să fie căutată de curierul de flori la locul de muncă, unde pe deasupra va fi în centrul atenței atunci când vor sosi florile? Nu crezi că i-ai aduce un zâmbet pe față?

Dar nu uita că florile pot să exprime o varietate de sentimente și emoții. Fie că sunt pentru un moment de bucurie, de tristețe, pentru a celebra dragostea voastră, pentru a-ți cere iertare sau pentru a-i spune că îți este dor de ea în fiecare zi, un buchet de flori livrat la ea acasă sau la locul de muncă este un mod pe cât de simplu și sincer, pe atât de apreciat când ești departe de persoana iubită.

Asigură-te că trimiți un buchet mai mare de flori și cu impact de data aceasta. Nu este momentul într-o relație la distanță să faci economie de bani tocmai atunci când îi simți tot mai mult lipsa. De asemenea, nu uita ca să trimiți regulat câte un buchet de flori, la intervale de timp pe care tu le socotești potrivite. Trimite-i acum un buchet de flori, este un gest frumos și romantic care vă va face să uitați de dorul unuia față de celălalt cu ajutorul căruia relația voastră la distanță va putea beneficia cu adevărat.
 

Suport clienti Luni - Sâmbătă: 08.00 - 22.00 Duminică: 12.00 - 16.00

0720 134525 comenzi@buchet-express.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!