Livrare rapidă în aceeași zi sau alege data și ora livrării.

Cum să trimiți flori cu livrare anonimă?

Cum să trimiți flori cu livrare anonimă?
Părerile sunt împărțite în legătură cu păstrarea anonimatului atunci când vrei să trimiți un buchet de flori. Deși unora le repugnă această idee din principiu, altora le-ar plăcea să primească un buchet de flori ca anonim, motivând că surpriza ar putea fi mai mare în acest fel. Pentru aceste persoane, florile anonime sunt un cadou încântător. Faptul că se vor gândi la toate persoanele care ar fi putut să le trimită și ar face legături cu oameni pe care nu i-a mai văzut sau cu care nu a mai vorbit demult poate genera o emoție plăcută.

La Buchet Express am lăsat această posibilitate clienților noștri de a opta pentru a trimite flori ca anonim, însă dacă vrei să comanzi flori și cadouri cu acest tip de livrare, este foarte important să ții cont de unele lucruri de care depinde reușita surprizei  sau pur și simplu acceptarea florilor de către persoana destinatară. Iată câteva recomandări din partea noastră:

1. În primul rând, ar trebui ca să cunoști persoana căreia îi adresezi florile din partea unui anonim măcar în atâta măsură încât să ai încrederea că va fi mai degrabă entuziasmată și nu îi va fi teamă să le primească. 

2. Ai grijă ca persoana căreia îi trimiți florile sau cadoul să nu fie deja implicată într-o relație, gestul tău putând astfel să creeze mai degrabă tensiuni și întrebări inutile, dacă florile provin de la un expeditor necunoscut, decât să fie o surpriză.

3. Gândește-te bine ce flori vrei să-i trimiți. Florile au semnificații diferite, despre care am scris în altă parte. De exemplu, trandafirii roșii sunt potriviți pentru cineva cu care vrei să fii implicat romantic, dar același lucru ar fi ambiguu și ar putea fi interpretat greșit daca trimiți un buchet de trandafiri roșii unei vechi cunoștințe pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme.

Dacă te-ai hotărât că vrei să îi trimiți flori ca anonim, trebuie să știi că, din punctul nostru de vedere, vom păstra toată discreția și nu vom divulga identitatea ta persoanei destinatare. Cu toate acestea, pentru ca gestul tău să fie o surpriză pentru aceasta, ai putea cel puțin să incluzi un mesaj de însoțire pe care să îl atașăm buchetului. În felul acesta lucrurile ar putea fi mai clare în sensul în care, din conținutul mesajului, ar putea să aibă măcar o idee despre expeditorul florilor. De asemenea, ar fi o idee bună ca imediat ce vei primi de la noi confirmarea de livrare a comenzii tale să contactezi persoana destinatară sau să îți lași tu în mesaj datele de contact. 

Și mai este ceva ce ai putea să faci ca să trimiți în secret un buchet de flori unei femei. Cu complicitatea ta, am putea să le lăsăm undeva unde persoana destinatară le poate găsi cu ușurință. De exemplu, în fața ușii locuinței sale sau pe capota mașinii când va ieși de la muncă. Desigur că tu ai putea să contribui și cu alte scenarii. 

Pentru a trimite flori ca anonim, tot ce trebuie să faci este să alegi buchetul sau cadoul pe care vrei să-l trimiți și să completezi formularul de comandă unde ai opțiunea de a bifa o căsuță pentru livrare anonimă sau să ne lași instrucțiuni în câmpul de comentarii din formular. Dacă știi că i-ar face plăcere, trimite-i o livrare de flori anonimă. Surpriza i-ar face ziua mai frumoasă. 
 

Suport clienti Luni - Sâmbătă: 08.00 - 22.00 Duminică: 12.00 - 16.00

0720 134525 comenzi@buchet-express.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!