Livrare rapidă în aceeași zi sau alege data și ora livrării.

Sfaturi de îngrijire a florilor

Deși florile inspiră viață și crează bună dispoziție, trebuie să fii conștient că ele sunt în primul rând produse perisabile și necesită îngrijire. Pentru a te bucura de frumusețea și prospețimea florilor timp cât mai îndelungat, iată câteva din cele mai simple sfaturi de urmat:

1. Umple vaza cu apă proaspătă până la jumatatea ei și adaugă hrana pentru flori. Aceasta se găsește în florării sub formă de pliculețe. Aceasta nu este necesară, însă poate asigura o mai bună hidratare a tulpinilor și curăță apa de bacterii. Nu arunca pastile de aspirină în apa din vază și nici alcool pentru a curăța apa de bacterii în lipsa hrănitorului de flori. În schimb, ai putea mai bine să adaugi câteva picături de înălbitor care se află mai la îndemâna oricui pentru a avea acest rezultat. 

2. Înainte de a introduce florile în vază, elimină frunzele care s-ar putea afla sub nivelul apei din vază și taie 1-2 cm din tulpinile lor, preferabil efectuând o tăietură oblică. Repetă această procedură zilnic în timp ce schimbi apa pentru a prelungi durata de viață a florilor.

3. După ce ai așezat florile în vază, pune vaza într-un loc ferit de bătaia directă a soarelui, chiar într-un loc răcoros și supraveghează florile. Nu le lăsa în voia sorții. Adaugă apă în vază sau schimb-o zilnic, întrucât florile, în special crinii sau trandafirii, au nevoie de multă apă. 

4. Chiar dacă sună exagerat pentru unii, nu ezita să vorbești cu florile. Ele au nevoie de atenția ta. Așa cum fiecare om are nevoie de atenția celor dragi, așa și florile simt atunci când sunt îngrijite cu dragoste și te răsplătesc.  
 

Suport clienti Luni - Sâmbătă: 08.00 - 22.00 Duminică: 12.00 - 16.00

0720 134525 comenzi@buchet-express.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!