Livrare rapidă în aceeași zi sau alege data și ora livrării.

6 motive pentru a trimite flori prin Buchet Express

6 motive pentru a trimite flori prin Buchet Express
De ce să trimiți flori online prin Buchet Express?

1. Pentru că suntem o florărie online locală, una dintre cele mai apreciate florării în Timișoara cu livrare flori la domiciliu. Efectuăm livrări flori Timișoara din 2008 și, încă de la început, misiunea noastră a fost de a te conecta pe tine, clientul nostru de pretutindeni cu persoanele importante din viața ta care locuiesc sau își desfășoară activitatea în Timișoara. Am ales să facem asta oferindu-ți servicii ireproșabile de livrare flori la domiciliuTimișoara sau locul de muncă al persoanelor dragi lor. Livrăm cu bucurie buchete de floribuchete de trandafiri, coșuri cu flori, aranjamente florale deosebite, flori la evenimente speciale, plante în ghiveci, torturi delicioase, coșuri cu vin și dulciuri, cadouri pentru bărbați sau coroane funerare pentru evenimentele mai neplăcute din viața ta.

2. Pentru că a efectua livrare flori Timișoara înseamnă a oferi un serviciu de calitate care face oamenii să zâmbească. De aceea, îți oferim garanția că vei trimite cele mai frumoase buchete aranjate de decoratori florali talentați din flori proaspete. Pentru a menține calitatea și prospețimea lor, florile sunt livrate de către un curier flori dedicat care va înmâna florile direct persoanelor destinatare și va fi primul martor al bucuriei pe care le-o vei provoca. Și tu ai posibilitatea să primești poze martor ale bucuriei lor, pentru că oferim, la cerere, imagini flori și poze făcute în momentul livrării.

3. Pentru că avem convingerea că a trimite flori prin florărie online Timișoara trebuie să fie în sine o experiență placută atât pentru tine, cât și pentru persoana destinatară. Am făcut din fiecare etapă a comenzii de flori și cadouri, de la plasarea ei până la expediere, un proces ușor, fără efort, personalizat și rapid. Fiecare comandă de flori este tratată în mod special de fiecare dată, prin grija pe care o punem în alcătuirea buchetului de flori până la livrarea lui. Și pentru ca totul să iasă perfect, ai control total asupra livrării alegând tu data și ora la care să facem livrarea. Vei primi confirmarea de livrare flori Timișoara pe e-mail sau SMS și nu va trebui să iei legatura directă cu noi, numai dacă vei dori sfaturi de la noi sau vei dori să afli reacția persoanei iubite în momentul livrării.

4. Pentru că oferim modalități de plată diverse, rapide și potrivite bunului plac al fiecărui client. Recomandăm soluția de plată online pe site prin integratorul de plăți mobilpay sau PlățiOnline.ro, Paypal sau online banking pentru rapiditatea procesarii comenzii. De asemenea, agreăm și soluții de plată offline: ordin de plată, depunere la ghișeul băncii în conturile noastre, cash la sediul nostru, numerar la curier flori sau Western Union.

5. Pentru că a trimite flori prin florărie online Timișoara este o modalitate romantică de a oferi flori. Imaginează-ți reacția ei când va primi un buchet de flori superb și va ști că cineva se gândește la ea. În plus, cei din jur o vor invidia și o vor considera norocoasă să aibă pe cineva așa în viața ei.

6. Ai livrare gratuită în Timișoara și localitățile limitrofe în 2 ore de la comandă sau la indicația ta orară. De asemenea, livrăm flori și cadouri în regim propriu de curierat în toate localitățile din județul Timiș, iar în celelalte județe livrăm cu ajutorul serviciilor de curierat naționale. 

Ai de trimis un buchet de flori în Timișoara? Contează pe noi!

 

Suport clienti Luni - Sâmbătă: 08.00 - 22.00 Duminică: 12.00 - 16.00

0720 134525 comenzi@buchet-express.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!