Coșul meu

0 produse

De ziua lui

Preț 359.00Lei
  • Cod:
    314
Cos cu bauturi si dulciuri

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc
Cos cu vin si dulciuri
Cos cu vin si dulciuri

Descriere detaliată

Sa gasesti un cadou de ziua lui care sa-l surprinda nu este o sarcina usoara. Dar atunci cand un cadou, ca acesta, fie chiar si de ziua lui, vine ca o surpriza in sine, iti poti da seama ca nu a fost asa de greu. Ii poti trimite un cos plin cu produse numai bune de savurat la o petrecere pentru el. Cosul contine whiskey Jack Daniels 700 ml, vin spumant Angelli Cuvee Imperial 750 ml, un vin rosu demidulce Beciul Domnesc 750 ml, Snickers 48g, Bounty 48g, KitKat 48g, un borcan cu miere de tei Carpathian Treasure 225g si arahide Fiesta 300g. Cosul va sosi ambalat cu folie transparenta legata cu fundita. Pretul afisat este final. Mesajul de insotire si livrarea in Timisoara sunt gratuite.

Informații despre livrare

Program de livrări de flori:


Luni - Sâmbătă: orele 08 - 22

Duminică: orele 12 - 16


Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 


Livrarea în Timişoara este gratuită, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula în funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, dacă livrarea trebuie facută în localitatea Peciu Nou, până unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. În formularul de comandă completați câmpul corespunzator localității de livrare și se va afișa automat zona de livrare cu tariful livrării actualizat pe care va trebui să o alegeți când ajungeți la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori și în timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 și contra unui tarif de 50 lei.


Ce se întâmplă dacă persoana destinatară a buchetului nu este gasită la adresa dată?


În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, după ce am epuizat și varianta contactării telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp în care vom suna persoana destinatară la numărul de telefon furnizat și vom încerca livrarea de flori încă o dată. Dacă nici de aceasta dată nu găsim persoana destinatară la adresa dată, se va încerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. În aceste condiții, după 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Idei de mesaje pentru felicitare barbati

Mesaje de "La mulți ani!" pentru tata

 

 

Te iubim, tati! Ești eroul nostru. La mulți ani!

 

La mulți ani celui mai bun tată din lume!

 

Poate că nu sunt tătici perfecți, dar tătici adevărați știu că există. Tu ești unul dintre ei. Te iubesc și La mulți ani!

 

Ție îți datorez tot ceea ce sunt astăzi și pentru asta îți voi fi recunoscător mereu. La mulți ani, dragă tată!

 

Dumnezeu să îți dea sănătate și mulți ani ca să te poți bucura de noi! Te iubim.

 

Scumpul meu tată, primește felicitările mele de ziua ta de naștere! Ai fost mereu un exemplu pentru mine, un model de demnitate și virtute. Întotdeauna am vrut să fiu ca tine, un om de succes, profesionist, un familist onest acasă. Fii sănătos, fericit și iubit!

 

Dragă tată, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, bucurii, succes și să te ferească de tristeți și neplaceri. La mulți ani!

 

Dragă tată, tu ai fost mereu sprijinul și omul nostru de încredere. Acum a sosit momentul să îți arătăm recunoștința și dragostea noastră. La mulți ani!

 

Dragă tată, te iubim și ne e dor de tine. Cu voia lui Dumnezeu, ne vom revedea în curând.


Idei de mesaje pentru frate


La mulți ani și multă sănătate, fratele meu!

 

Îți mulțumesc nu doar pentru că îmi ești frate și îmi ești aproape, ci și pentru că ești un prieten bun. La mulți ani, frate-meu!

 

Pentru că am un frate, voi avea mereu un prieten adevărat. La mulți ani, fratele meu!

 

 

Comanda telefonica