Coșul meu

0 produse

Despre noi

Despre noi sau de ce să trimiți flori online prin Buchet Express?


1. În primul rând, suntem o florărie online cu sediul in Timișoara. Am lansat afacerea cu flori încă din 2008 din dragoste pentru flori și având crezul că florile trebuie să ajungă la persoanele dragi ție în cel mai înalt grad de prospețime, la timp și direct înmânate lor pentru a fi primii martori ai bucuriei pe care le-o faci. Cu fiecare buchet de flori livrat ne luăm angajamentul de a te conecta pe tine, clientul nostru de pretutindeni, cu persoanele dragi ție și de a fi cea mai îndrăgită florărie online cu livrare flori la domiciliu.

De la lansare și până în prezent am efectuat livrari de flori pentru mai mult de 10.000 de clienți.


2. Printre avantajele pe care ți le oferim se numără:

- posibilitatea de a plasa o comanda rapidă completând doar prenumele și numărul de telefon. Noi te vom suna și vom prelua comanda detaliată.
- varietatea modalităților de plată
- posibilitatea de a face un cadou complet însoțind buchetul de flori cu un sau mai multe cadouri alese de tine pe site. De exemplu, pentru ziua de naștere poți trimite un buchet de flori, un tort, o șampaniei și un balon festiv. De asemenea, poți să ne aduci nouă un cadou personal, iar noi îl vom trimite pentru tine.
- felicitare cadou imprimată cu mesajul tău la orice comandă
- livrare prin înmânarea buchetelor și cadourilor direct persoanelor destinatare
- livrare în cel mult 2 ore de la plasarea comenzii în orice tip de locație din Timișoara
- livrare gratuita in Timisoara prin curieri specializați in livrari flori
- îți oferim la cerere poze buchete flori și cu primirea cadoului de către destinatari pe care ți le trimitem pe e-mail

- poți opta pentru a trimite buchetul ca anonim

- primești o confirmare de livrare via email
- efectuăm livrări și în afara orașului Timișoara în județele Timiș, Arad sau Caraș Severin la costuri ce acoperă exact cheltuielile cu combustibilul, mai precis la un tarif de 1,3 lei/km.

- WYSIWYG (poze reale - Ceea ce vezi este ceea ce primești)
- suport telefonic 24/7

- livrăm cu bucurie buchete de flori, buchete de trandafiri, coșuri cu flori, aranjamente florale deosebite, cutii cu flori, flori la evenimente speciale, plante în ghiveci, torturi la comandă, coș cu vin și dulciuri, cadouri pentru barbați sau coroane funerare.

Floraria online Buchet Express este notificată ca operator de date cu caracter personal în registrul de evidență al ANSPDCP cu nr. 29241


3. A efectua livrări de flori înseamnă a oferi un serviciu de calitate care face oamenii să zâmbească. De aceea, îți oferim garanția că vei trimite cele mai frumoase buchete aranjate de decoratori florali talentați din flori proaspete. Pentru a menține calitatea și prospețimea lor, florile sunt livrate de către un curier flori dedicat care va înmâna florile direct persoanelor destinatare și va fi primul martor al bucuriei pe care le-o vei provoca. Și tu ai posibilitatea să primești poze martor ale bucuriei lor, pentru că oferim imagini flori și poze făcute în momentul livrării.4. Avem convingerea că a trimite flori prin florăria online Buchet Express trebuie să fie în sine o experiență plăcută atât pentru tine, cât și pentru persoana destinatară. Am făcut din fiecare etapă a comenzii de flori, de la plasarea ei până la expediere, un proces ușor, fără efort, personalizat și rapid. Fiecare comandă de flori este tratată în mod special de fiecare dată, prin grija pe care o punem în alcătuirea buchetului de flori până la livrarea lui. Și pentru ca totul să iasă perfect, ai control total asupra livrării alegând tu data și ora la care să facem livrarea. Vei primi confirmarea de livrare flori pe e-mail sau SMS și nu va trebui să iei legătura directă cu noi, numai dacă vei dori sfaturi de la noi sau vei dori să afli reacția persoanei iubite în momentul livrării.5. A trimite flori printr-o florărie online este o modalitate romantică de a oferi flori. Imaginează-ți reacția ei când va primi un buchet de flori superb și va ști că cineva se gândește la ea. În plus, cei din jur o vor invidia și o vor considera norocoasă să aibă pe cineva așa în viața ei.Comanda telefonica