(0)

Livrare

Program de livrare flori:

LUNI - SAMBATA: orele 08 - 22

DUMINICA: orele 09  - 15

 

In cazuri excepţionale ce ţin de disponibilitatea destinatarului la adresa de livrare, se poate livra la o oră stabilită dinafara programului.

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau la data şi ora specificate de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este Gratuita, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, daca livrarea trebuie facuta in localitatea Peciu Nou, pana unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. In formularul de comanda puteti selecta localitatea de livrare dorita, iar tariful se va calcula automat.

În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care se va incerca livrarea de flori inca o data. Daca nici de aceasta data nu gasim persoana destinatara la adresa data, se va incerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. In aceste conditii, dupa 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. 

Efectuăm livrări de flori si in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 si contra unui tarif de 50 lei care se va adauga automat in cosul de cumparaturi in momentul selectarii orei de livrare. 

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos !