Livrare rapidă în aceeași zi sau alege data și ora livrării.

Trimite flori în loc de cuvinte

Trimite flori în loc de cuvinte
Comunicarea este condiția esențială de a fi în relație cu cineva, iar cuvintele articulează vorbirea și comunicarea verbală. Aceasta nu este însă mereu forma cea mai bună de a exprima sentimente. Ți s-a întâmplat și ție poate să nu ai cuvintele la îndemână ca să exprimi tot ceea ce simți pentru persoana iubită, pentru că, pe de o parte, nu e întotdeauna simplu să spui deschis ceea ce simți și, pe de alta, pentru că de multe ori simți mai mult decât poți să spui.

În astfel de situații florile îți vin în ajutor. Ele sunt împlinirea cuvintelor atunci când acestea nu sunt îndeajuns pentru sentimentele tale, iar câteodată o singură floare poate exprima mai mult decât o mie de cuvinte.

Aceasta este premisa de la care am plecat atunci când am deschis florăria online acum mai bine de 10 ani: să te ajutăm să oferi gânduri frumoase la ocazii speciale și să transmiți sentimentele tale printr-un mesaj romantic alcătuit din flori, indiferent de distanța dintre tine și persoana iubită.
„Flori în loc de cuvinte” nu este doar un slogan pentru noi, este crezul pe care îl profesăm și pe care vrem să îl împărtășim cu tine. Cu toate acestea, nu ne propunem să înlăturăm cuvintele din discursul tău pentru persoana iubită. Te lăsăm să fii creativ, original, romantic. De pildă, nu ne propunem să înlocuim cuvintele frumoase pe care le-ai putea șopti suav la ureche persoanei iubite în timp ce o îmbrățișezi de la spate și îi dăruiești un buchet de flori. Desigur, florile pot să înlocuiască cuvintele, dar la fel de bine pot să și întărească ceea ce vrei să îi transmiți. Dacă vrei să îi trimiți direct persoanei iubite un buchet de flori prin noi, te încurajăm să îl însoțești cu un mesaj personalizat pe care noi îl printăm pe o felicitare și o expediem împreună cu florile.  

A oferi un buchet de flori este un gest de noblețe sufletească, te poate transforma într-un gentleman sau într-un prinț romantic dacă îl oferi la momentul potrivit. A trimite flori prin curier este însă o modalitate mai romantică de a oferi. Alegând să trimiți un buchet de flori la domiciliul sau la locul ei de muncă, ai avantajul de a crea o surpriză mai mare. Fie că este vorba despre ziua ei de naștere, de aniversarea voastră, de promovarea ei la job sau de un cadou „just because”, florile te vor ajuta să fii mai imprevizibil și să îi faci o surpriză cu adevărat emoționantă. Imaginează-ți rutina ei zilnică la birou și surpriza ce-i va sparge monotonia atunci când curierul nostru îi va pronunța numele pentru a recepționa cadoul pe care i l-ai trimis. Ca să nu mai spun că toate colegele ei din jur o vor invidia și se vor întreba “dar oare cine este domnul?”

Iar dacă vrei să dăruiești ceva aparte pentru că e o ocazie importantă pentru ea (poate florile și o felicitare nu ți se par îndeajuns) și vrei să completezi cadoul tău, adaugă un tort la comanda ta pentru că nimeni nu rezistă unui tort savuros, însiropat, aromat și cremos, care pe deasupra poate fi împărțit și cu cei din jur. În acest fel, zâmbetul până la urechi este garantat.

Cu flori mereu proaspete și de calitate importate din Olanda sau Ecuador, floriștii noștri au grijă să alcătuiască buchete și aranjamente florale care să scoată în lumină adevăratul farmec al florilor și, de ce nu, să te pună pe tine în evidență, un om generos, cu inima caldă.
 

Suport clienti Luni - Sâmbătă: 08.00 - 22.00 Duminică: 12.00 - 16.00

0720 134525 comenzi@buchet-express.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!