Politica de Retur

Politica de Retur

Potrivit legislatiei in vigoare, clientul are dreptul de a returna produsele achizitionate prin denuntare unilaterala a contractului de vanzare-cumparare la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea cadoului, fara invocarea unui motiv, cu dreptul de a primi contravaloarea produsului returnat, insa doar in conditiile urmatoare:

– numai produsele neperisabile, astfel incat nu se vor putea returna buchetele de flori sau aranjamentele florale si produsele alimentare care fac obiectul unui cadou insotitor (torturi, dulciuri, fructe, bauturi etc.)

– pot returna jucariile de plus, vazele de sticla, lumanarile de decor, obiectele ceramice, baloane folie sau ursuleti din trandafiri de spuma.

– returnarea se face prin anuntarea pe e-mail sau telefonic, astfel incat un curier se va deplasa la adresa mentionata si va ridica produsul returnat.

– produsul returnat poate fi inlocuit cu unul similar la cerere, avand valoarea apropiata de cea a produsului returnat (+/- 10 lei).

– produsul trebuie returnat in ambalajul original, daca a fost trimis asa.

– suma platita aferenta produselor ce fac obiectul retragerii din contract va fi returnata integral clientului, cu exceptia cazului in care pentru livrarea comenzii s-a aplicat un tarif de livrare, caz in care se va returna doar plata aferenta produselor comandate care fac obiectul politicii de returnare, iar nu si tariful de livrare.

– pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Rugam clientul ca inainte sa depuna o reclamatie scrisa via e-mail pe adresa:

comenzi@buchet-express.ro

X
Call Now Button
Coșul Meu
Coșul tău este gol.

Coșul tău e gol, se pare că nu ai ales nimic.