Discussion – 

0

Discussion – 

0

Flori norocoase în funcție de zodie, cum să le îngrijești și care sunt beneficiile

Scopul inițial al astrologiei a fost să ofere oamenilor informații despre cursul vieții lor în funcție de pozițiile planetelor la naștere. Astăzi, astrologia afirmă că persoanele cu aceeași zodie au anumite trăsături comune. Fiecare semn zodiacal este asociat cu anumite culori, numere și plante și flori, iar pentru a atrage noroc și energie pozitivă, este important să avem aceste elemente în jurul nostru.

Aici sunt florile norocoase pentru fiecare zodie, împreună cu beneficiile aduse de plante și sfaturi despre îngrijirea corectă a florilor de interior.

Berbec

Nativii Berbec sunt încrezători și plini de energie. Florile roșii și portocalii se potrivesc perfect cu personalitatea lor puternică și pasională. Cadoul perfect pentru o femeie Berbec ar fi buchetul alcătuit din trandafiri roșii pasionali.

Taur

Floarea norocoasă a zodiei Taur este macul. Acești oameni sunt în general sensibili și romantici, apreciind flori care aduc eleganță și fidelitate, cum ar fi trandafirii, lavanda și liliacul. Un buchet personalizat ar fi cadoul ideal pentru o femeie Taur.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt creative și artistice, adorând culorile vii. Florile lor norocoase sunt lavanda și trandafiri.Gemenii adoră varietatea, se plictisesc ușor și, de aceea, recomandăm buchete în culori vii, cu flori diverse, precum buchetul colorat cu trandafiri. Acesta îmbină elemente exotice cu cele clasice, dualitatea fiind caracteristică zodiei Gemeni.

Rac

Racii sunt firi sensibile și romantice, iar floarea norocoasă pentru ei este trandafirul alb. Aceste flori definesc sinceritatea și inocența specifice zodiei Rac.

Leu

Talismanul norocos pentru femeia Leu este floarea-soarelui, ce îmbină căldura și naturalețea cu mândria și încrederea, specifice nativilor. De asemenea, femeia Leu nu este ușor de impresionat, preferă buchetele cu flori mari, culori vibrante și cu o notă personală, care să o facă să se simtă specială.

Fecioară

Fiind sunt persoane perfecționiste, bine organizate și disciplinate, simțind mereu nevoia să dețină controlul, florile norocoase sunt cele clasice, precum crinii, trandafirii sau hortensiile. Deși iubește tot ce înseamnă clasic și elegant, femeia Fecioară adoră orice tip de flori.

Balanța

Persoanele din zodia Balanță sunt sensibile, calde și romantice, având o ambiție aparte. Floarea norocoasă este trandafirul, mai ales cel roz, fiind simbolul bucuriei și delicateței.

Scorpion

Femeile născute în zodia Scorpion au un caracter puternic, sunt ambițioase și pun pasiune în tot ceea ce fac, floarea caracteristică fiind trandafirul roșu. Simbolul incontestabil al iubirii definește în totalitatea nativii Scorpion, aceștia sunt mândri, curajoși, iubesc profund.

Săgetător

Libertatea este caracteristica definitorie pentru zodia Săgetător, aceștia preferă naturalețea și simplitatea, fiind persoane directe și extrem de sincere. Sezonul preferat al acestora este primăvara, când natura renaște, florile specifice acestui anotimp purtându-le noroc, așa că dacă vrei să cucerești o femeie Săgetător – ia un buchet de lalele.

Capricorn

Despre Capricorni se cunoaște că sunt persoane organizate, responsabile și de carieră, având un spirit de lider înnăscut. Garoafele sunt floarea lor norocoasă, clasice și elegante, despre istoria și semnificațiile garoafelor amintim că acestea transmit mesaje profunde, precum dragoste, spiritualitate și armonie.

Vărsător

Femeia Vărsător este cunoscută pentru creativitate și nonconformism, aceasta iubește tot ce este nou și este greu de impresionat. Talismanul norocos este orhideea, o floare exotică, inedită, de diverse dimensiuni și culori..

Pești

Empatie, sensibilitate și creativitate sunt cuvintele definitorii zodiei Pești, iar partea lor emoțională este mai puternică decât cea rațională. Floarea de lotus este floarea spiritualității și loialității, fiind, de asemenea, asociată zodiei Pești.

Ce beneficii îți aduc plantele din locuință și cum le îngrijești corect

Dacă ai primit una dintre florile norocoase zodiei tale, atunci casa ta este deja umplută de energie pozitivă și tu te vei simți mai relaxat și plin de viață. Alte beneficii ale prezenței plantelor în locuință sunt reducerea stresului, creșterea productivității, inducerea calmului, reglarea nivelului de umiditate din locuință, sporirea optimismului, îmbunătățirea calității somnului și a sănătății mintale.

Asemenea oamenilor, plantele și florile au nevoi diferite, însă câteva recomandări generale de îngrijire sunt udarea regulată, curățarea frunzelor, furnizarea nutrienților și, dacă este cazul, schimbarea ghivecelor, iar ingredientele noastre secrete sunt atenția și multă iubire.

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

X
Call Now Button
Coșul Meu
Coșul tău este gol.

Coșul tău e gol, se pare că nu ai ales nimic.